Menu

Könyv a focis ajándékok között

0 Comment


Néha, amikor egy férfinak vennénk ajándékot, bizony nem tudjuk, mi legyen az adott tárgy, viszont ha az illető szereti a focit, akkor nem kell sokat gondolkodni ezen. Focis ajándékok tömkelegével találkozhatunk az ajandek-otletek.hu webáruházban. Egyszerűen csak ki kell választani azt a darabot, aminek az úr szerintünk nagyon fog örülni és megrendelni.

Szöllősi György „Puskás” című műve ideális választás, mert ebből mindent meg lehet tudni az életéről és arról, hogy mik folytak akkoriban a háttérben. Az Aranycsapat kapitányáról eddig még soha nem publikált fotók, dokumentumok, vallomások, visszaemlékezések alkotják a kiadvány témáját.

Még ha a megajándékozott sok mindent tud is a legendáról, ebből a könyvből biztosan kap új, még nem ismert információkat róla. Máig ő a legismertebb magyar, ugyanis korának szupersztárja volt. Kispesti szegénynegyedből jutott el a világhírig. Ez egy nagyon értékes darab a focis ajándékok között, aminek egy igazi rajongó nagyon fog örülni. Lepje meg vele és örökké hálás lesz érte!

Print Friendly, PDF & Email
Címkék: ,

Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /chroot/home/urlbanke/ormansag.hu/html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /chroot/home/urlbanke/ormansag.hu/html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/chroot/home/ur...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /chroot/home/urlbanke/ormansag.hu/html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47