Menu

iPhone telefon tokok széles választéka

0 Comment


Mindenki jól tudja, hogy az Apple termékek külön kategóriának számítanak, ha telefonokról, hangszórókról, laptopokról van szó. Az iPhone híres a megbízhatóságáról és arról, hogy egyedi felhasználói élményt biztosít, a kifinomult anyaghasználatának és operációs rendszerének köszönhetően.

Az iPhone telefon tokok pedig ezt a prémium kivitelt hivatottak időtállóvá tenni. Mert amire egyetlen gyártó sem fordít különösebb figyelmet, az bizony az eszközök védelme.

Sokat dobálóznak a Gorilla Glass kifejezéssel, de elég ha egyszer „pofára“ ejtjük szegény mobilt és máris gyönyörködhetünk a képernyő pókhálószerű mintázatában. Ha szerencsénk van, talán használható az esztétikai hibák ellenére is. Azonban, előbb-utóbb tönkremegy és ez nem valami jó egy több százezres telefon esetében.

Az iPhone telefon tokok többféle kivitelben kaphatóak a newtrend.hu oldalon, amelyekkel biztosítható a kellő védelem. Így már nyugodtabbak lehetünk, hiszen a telefon nem lesz kitéve a karcoknak és az ütődéseknek, bár még ilyenkor sem árt vigyázni.

Print Friendly, PDF & Email
Címkék: ,

Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /chroot/home/urlbanke/ormansag.hu/html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /chroot/home/urlbanke/ormansag.hu/html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/chroot/home/ur...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /chroot/home/urlbanke/ormansag.hu/html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47