Menu

Kross kerékpár rendszeres testmozgáshoz

0 Comment


Az egyik legnépszerűbb közlekedési eszköz manapság a kerékpár. Sokaknál a bringázás mindössze pénzspórolás, harc a drága tömegközlekedés és benzinárak ellen. Viszont vannak, akik igenis tudatosan választanak maguk mellé társnak a mindennapokban egy olyan eszközt, amilyen egy remek kross kerékpár.

Vegyük sorba, milyen előnyei vannak annak, ha kross kerékpárral indulunk útnak! A biciklivel nincs dugó, és mindenhová időben odaérhetünk, mivel nem vagyunk kénytelenek órákig a buszokra várakozni sem. Sokunknak nincs ideje a napi teendők mellett még edzőterembe is járni, pedig a heti többszöri testmozgás nagyon fontos, és jelen kellene lennie minden ember életében.

Viszont, ha az autó helyett, a kerékpárt használjuk, azzal egyszerre tehetünk a saját egészségünkért, a pénztárcánként, és a környezetszennyezés ellen is. A kross kerékpár segít, hogy a saját tempónkban biztonsággal elérjük a munkahelyünket, elmenjünk a postára, bevásárolni, mindezt úgy, hogy a friss levegőn sportolunk. Ez is egy lényeges előnye a bringázásnak.

Print Friendly, PDF & Email
Címkék: ,

Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /chroot/home/urlbanke/ormansag.hu/html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /chroot/home/urlbanke/ormansag.hu/html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/chroot/home/ur...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /chroot/home/urlbanke/ormansag.hu/html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47