Menu

Mit tartalmaz a legjobb tömegnövelő?

0 Comment


Tömegnövelés szempontjából olyan komplex formulára van szükség, ami a normál étkezéseken felül, extra kalóriákat is biztosít. Mindenkinek más a legjobb tömegnövelő készítmény, egy dolog viszont közös, mégpedig az, hogy a nutriversum.com webáruházban bizonyosan megtalálja.

Például a Gainer Pro 5000 grammos kiszerelésben kitűnő választás, hiszen ennek egy adagja 23 g fehérjét, 45 g szénhidrátot, valamint 4,9 g kreatint tartalmaz. Négyféle ízesítésben vásárolható meg ez a termék, így biztosan megtalálod a kedvencedet ezen finom ízek között. A benne fellelhető fehérje hatékonyan járul hozzá az izomtömeg növekedéséhez és fenntartáshoz, a kreatin pedig növeli a fizikai teljesítményt, a rövid, sorozatos, intenzív mozgás esetében. Prémiumminőségű ez a készítmény, amit nagyon jó ár/érték arányban vásárolhatsz meg a webshopból.

Ha számodra ez a legjobb tömegnövelő, akkor biztosan eléred vele a kívánt eredményt. Ugyanakkor a weboldalon megtekintheted az összes terméket és elolvashatod a hatásaikat is.

Print Friendly, PDF & Email
Címkék: ,

Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /chroot/home/urlbanke/ormansag.hu/html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /chroot/home/urlbanke/ormansag.hu/html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/chroot/home/ur...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /chroot/home/urlbanke/ormansag.hu/html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47