A szilikon karóra sportos megjelenése


Categories :

Néhány évvel ezelőtt kezdődött ennek a praktikus, szintetikus anyagnak a térhódítása. Egyre több használati eszközünk készül szilikon felhasználásával. A szilikon karóra kiváló lehet a mindennapok forgatagában.

A megjelenése sportos, könnyed és az anyaga miatt nagyon strapabíró. Biztosan nem fogjuk összetörni, hiszen a rugalmas szilikon karóra borítása ellenálló az ütésekkel szemben. Nem fogja elveszíteni a fényét és nem is lesz karcos, úgy mint a fémből készült modellek.

A viselésre rendkívül kényelmes, mert rásimul a csuklóra. De vigyázat, mert nem mindegy, hogy milyen terméket választunk! Az interneten nagyon sok gyenge minőségű olcsó szilikon karóra kering, azt várva, hogy valaki lecsapjon rá. Megeshet, hogy az érzékeny bőrűek esetében irritációt válthat ki a szilikon karóra viselése.

Az anyaga miatt kiváló a sportoláshoz, illetve a keményebb túrák alkalmával is előnyös lehet a viselete, mert nem esik baja, hogyha vízbe ejtjük, hogy véletlenül hozzáütjük valamihez. Előfordul, hogy némelyik modell esetében csak a szíj készül szilikonból, míg az óra továbbra is fém.