Pár dekát is kimutat a digitális személymérleg


Categories :

Mindenkinek, de leginkább a nőknek rendkívül fontos a súlycsökkenés vagy az elért optimális súly megtartása. Ők azok, akik a leggyakrabban állnak mérlegre, igaz, picit félve, hogy híztak pár dekát, esetleg kilót.

Mivel már pár dekagramm is számít, ezt a mérést tanácsos egy igazán pontos digitális személymérleg segítségével elvégezni. Azonban ezt előbb meg kell vásárolni. Honnan? A homex.hu webáruházban kiváló Berlinger Haus, Hauser és Sencor gyártmányú digitális személymérleg kapható, tehát mindenképpen itt érdemes válogatnia. Például a piros Sencor személymérleg 6 mm-es edzett biztonsági üvegfelülettel, extra nagy LCD kijelzővel van ellátva. A használata nagyon egyszerű, 150 kg-ig mér, automatikusan ki-bekapcsol és adva van az egységválasztás lehetősége is, kg/lb/st. 18 mm ultra vékony design jellemzi ezt a digitális személymérleget, igazán csinos és modern darab.

A webáruházban, ha valamelyik termék éppen nincs raktáron, az sem jelent problémát, mert utánrendelhető, a kiszállítása pedig 5-7 nap alatt megtörténik, a vásárló által megadott címre. Ajándékba is adható egy szép kivitelezésű digitális személymérleg, ennek csak az a kockázata, nehogy a súlyára történő célzásnak vegye a megajándékozott. Ha a rendeléssel vagy valamelyik termékkel kapcsolatban kérdése, gondja adódna, tárcsázza a honlapon látható telefonszámot és a kollégák örömmel visszahívják Önt! Ugyanakkor e-mail-ben is kapcsolatot teremthet a webáruház munkatársaival, ha a digitális személymérleg kiválasztása vagy megvétele során elakadna.