A masszírozó henger harcol a görcsös izmok ellen


Categories :

A megerőltető edzés, a fárasztó és hosszúra sikeredett munkanap után nincs is más vágyunk, csak egy lazító masszázs. A masszírozó henger kellemesen megdolgozza a feszült, görcsös izmainkat, gyors felüdülést hozva.

A sporteszközök terén oly fontosnak tartott strapabíróság a masszírozó hengernél is jelen van, hiszen kiváló, első osztályú megalkotásának köszönhetően, szinte elnyűhetetlen, zárt cellás anyagának hála pedig sokáig megtartja eredeti formáját. A masszírozó henger 90, illetve 30 cm hosszúságú lehet, az átmerője egységesen 15 cm. Már megszokhattuk, hogy a márka teljes odaadással és magas fokú szakértelemmel igyekszik a vásárlóinak eleget tenni, így alkották meg a masszírozó henger esetében a 4 különböző bordázott felületet, amelyek különböző keménységűek, így nyújtva feledhetetlen élményt. A felületek nemcsak kellemesen relaxálóak, de rendkívül praktikusak is, hiszen könnyen, néhány mozdulattal, tépőzár segítségével lecserélhetőek.

Amellett, hogy kellemes a használata, számtalan pozitív élettani hatással is bír, többek között javítja a vérkeringést, így fokozza a teljesítőképességünket, továbbá folyamatos használata miatt védve leszünk az ízületi- és izomproblémáktól. Különösen alkalmas a kellemetlen izomláz enyhítésében, nyújtáshoz és relaxáláshoz. A praktikus masszírozó henger garantálja a lazító, komfortos pihenést. Rohanó világunkban sajnos nincs mindig elegendő időnk magunkkal törődni, ám ennek segítségével magunk köré varázsolhatjuk a wellness hangulatot, mindezt megfizethető áron.