Az UV LED lámpa a manikűrözés alapja


Categories :

Abban az esetben, ha Ön is fontolgatja a manikűr szakma részletekbe menő megismerését, előbb-utóbb szembesülni fog vele, hogy az első osztályú, minőségi alapanyagok és eszközök beszerzése elengedhetetlenül fontos. Az UV LED lámpa a szépségszalonok elsőrangú kelléke, amely nélkül szinte elképzelhetetlen az igényes, szép manikűr megalkotása.

Először is el kell dönteni, hogy milyen gyakran és milyen céllal, illetve célközönségnek készítene manikűrt, hiszen nem mindegy, a beszerzett lámpa teljesítménye sem. Amennyiben havonta maximum kétszer, a saját körmeit díszítené, a kisebb teljesítményű, 9 W eszközök állnak a rendelkezésre. Ha ennél többször, nagyobb körben vetné be, érdemes megfontolni a nagyobb beruházást igénylő, magasabb produktivitású UV LED lámpát.

Ebben az esetben nem egy, hanem két 9 W cső üzemel a berendezésben, azonban a száradási idő mindkét fent említett esetben röpke 3 perc, legyen szó gél lakkról vagy zseléről. Az UV LED lámpa a szalonokat idéző kellemes hangulatot varázsolja Ön köré!