Guruló állvány nagy teherbírással


Categories :

Még otthoni környezetben is akadhat olyan feladat, amit nehezen elérhető helyen kell elvégeznünk. Ehhez szükség lehet a guruló állvány minden előnyére, amik a kialakításából adódnak.

Könnyű és nagyon egyszerű használni. Magasra emelhető, a kerekei pedig rögzíthetőek. A legtöbb esetben akkor vehetjük nagy hasznát, amikor a ház külső részét készülünk lefesteni vagy burkolni. A guruló állvány elengedhetetlen kelléke a festő, mázoló, illetve kőműves munkáknak.

Sokkal egyszerűbb egy ilyen emelvényen dolgozni, mert nagyobb felületen tudunk munkálkodni, ráadásul biztonságosan, mivel nem csúszik ki alólunk, mint egy létra. A guruló állványt nem kell a falnak támasztani, ezért nem tehet kárt annak a szigetelésében.

Egy létra esetében más a helyzet, mivel azt a falnak döntve kárt tehetünk a ház szigetelésében, hiszen az nem fogja elbírni a ránehezedő sújt. A guruló állvány praktikus, masszív, mégis könnyen mozgatható darab. A barkacsland.hu kínálatából rengeteg kitűnő modell rendelhető meg, amik eleget tesznek minden elvárásnak.