Whisky árak az iDrinks-nél nem magasak


Categories :
Címkék: ,

Nem kell azt gondolni, hogy a whiskeyk közül csakis az amerikaiak, skótok és írek a nagy kedvencek. Mivel hazánkban a kanadaiak is megvehetőek, és a whisky árak nem magasak, nem is csoda, hogy rengetegen ezt választják. Mit kell tudni ezekről a speciális italokról, amelyek Magyarországon is az italkedvelők egyik gyakran választott égetett szesze?

Nos, a legfontosabb, amit észben kell tartani, hogy kanadai nedűk nagy része kevert, amit blended Canadian és Canadian whiskey néven forgalmaznak. A szintén szabályos Canadian rye fajtát napjainkban leginkább a tényleges rozswhiskyknek tartják fenn, illetve az olyan keverteknek, amik nagy arányban tartalmaznak rozswhiskeyt.

A kevert fajtákat gyakran nehéz kategorizálni, mert ezeknél a finomítás módja és mértéke eltér például az amerikai vagy ír kevertektől. Illetve a kanadai kevert whiskyben jellemzően hagyományos rozswhiskyt és Coffey-finomítóban készült neutrális whiskyt kevernek össze. Sokak nagy örömére a whisky árak kedvezőek az iDrinks weboldalon. Itt ezért megéri rendelni.