TV műsor: Nehezebb, mint amilyennek kinéz


Categories :

Bátran kijelenthető, hogy a tévézés sohasem fog kimenni a divatból, hiszen a mai napig számos csatorna megannyi remek műsorának lehet örülni. A precíz TV műsor révén pedig könnyedén megtudható, hogy mi, mikor kezdődik és melyek azok a filmek, sorozatok és műsorok, amelyeket nem érdemes kihagyni.

Egyre többen szeretik például a Viasat Explore Nehezebb, mint amilyennek kinéz kalandjait. Az előbbi adásban Andrew kipróbálta az elmúlt évek egyik legmenőbb extrém sportját, a hóbiciklizést. Emellett két profi freestyle sportoló segítségével megtanulta a cross motorozás fortélyait is. A TV műsor azoknak is kedvez, akik valami vidámra, esetleg egy vígjátékra vágynak. A HBO 2 Ó, anyám! filmje mostanság a nagy kedvenc. Miről is szól ez?

Nos, a főszereplő, Emily, vakációra utazna a barátjával Dél-Amerikába, amikor a srác szakít vele. Helyette az anyjával vág bele a kalandokba, és annyira izgalmas lesz az egész, hogy el is rabolják őket. Világos, hogy a TV műsor segítségével egyszerűen megtalálhatóak azok a műsorok és filmek, amelyek előtt senki sem fog unatkozni.