LOGICO játék már 3 éves kortól


Categories :

A kicsik képességeit már egészen pici kortól kezdve lehet játékosan fejleszteni. 1-2 éves korban különféle játékokkal, lapozgatókkal, majd később jöhet a LOGICO játék is. A LOGICO életkor szerint készít feladatlapokat, képességfejlesztőket, amelyek az adott korcsoportokat célozzák meg.

A Piccolo változatot elkezdhetik már az óvodáskorúak, a Primo között pedig vannak egészen kicsiknek és nagyobbaknak való játékok, tulajdonképpen 3-tól 12 éves korig minden korosztálynak található megfelelő LOGICO játék. A kedves és vidám történetek, feladatok, a megkapó grafikák az élet minden területébe igyekeznek bevezetni a gyermekeket.

Megismerkedhetnek a természettel, a számokkal, betűkkel, az idő fogalmával, a formákkal, színekkel, de betekintést nyerhetnek az anyanyelv szépségeibe és helyes használatába is. A LOGICO játék a gyermek mindegyik készségére pozitívan hat úgy, hogy az nem érzi kényszernek a tanulást, fejlődést. Nagyon érdekes és könnyed, játékos tanulást nyújt minden csöppségnek. Rendelje meg az okosjatek.hu webáruházból!