A japán fűz csodás látvány nyújt


Categories :

Nagyszerűen mutat a kertben, hiszen a kinézetével kitűnik a többi növény közül. A japán fűz különlegességét a színes levelei adják, amelyek általában rózsaszínes árnyalatokban szoktak pompázni.

A lassan növekedő fácska akkor sem foglal el nagy területet, hogyha elérte a maximális méretét, mivel elég alacsonynak számít a maga 1,5-2 méteres magasságával. Egész évben ültethető és a méretéből kifolyólag, akár laza talajban, akár edényben vagy dézsában is tartható.

Szereti a vizet, ezért a nem szabad megfeledkezni a rendszeres locsolgatásról. A japán fűz imádja a napot, éppen ezért a színei a nyári hónapokban igazán intenzívek. Metszést nem igényel, de ha mégis szükség lenne rá, akkor ezt kora tavasszal érdemes elvégezni. Meghálálja az odafigyelő gondozást és a sok napfényt.

Biztosan a kert ékes díszévé fog válni, hiszen nem mindennapi látványt nyújtanak a színes levelei a többi fa mellett. A japán fűz kiszállítása könnyedén megoldható, amiről a megyeriszabolcskerteszete.hu fog gondoskodni. A japán fűz rendelése során érdemes a megfelelő virágföldet is kiválasztani az ültetéshez.