Egyszerűen beszerelhető a vezeték nélküli riasztórendszer


Categories :

A biztonsági ajtók és zárak jó megoldásnak számítanak, ám bizonyos esetekben nem bizonyulnak elégnek. Aki megpróbálja ezeket felfeszegetni, az valószínűleg nagyobb anyagi kárt okozhat, még akkor is, ha nem jut be a lakásba. A vezeték nélküli riasztórendszer nagy eséllyel megelőzi a bajt.

A mozgásérzékelőknek köszönhetően azonnal riaszt. A hatótávolsága igazán nagy, ezért nagyobb területeket is képes lefedni. Akár 32 kiegészítő is csatlakoztatható a vezeték nélküli riasztórendszerhez.

A modern technológiának köszönhetően, akár e-mail értesítést is képes küldeni probléma esetén, így az otthonunk akkor is biztonságban lesz, amikor nem tartózkodunk otthon.

Természetesen nemcsak a családi házak esetében lehet sikeresen alkalmazni, hanem különféle üzlethelyiségekben is tanácsos felszerelni egy ilyen vezeték nélküli riasztórendszert, mivel a telepítése rendkívül egyszerű és könnyedén bővíthető. Egyszeri befektetésnek számít, ami nagymértékű anyagi kártól védheti meg azt, akinek valóban fontosak az értékei.