Jurassic World játékok széles kínálata


Categories :

Úgy néz ki, hogy a dinómániának már sohasem lesz vége. A Jurassic World játékok a film bemutatását követően ismét térhódításba kezdtek. A jateksziget.hu kínálatában szintén megtalálhatóak a különböző Jurassic World játékok, amikkel akár egyszerre többen is lehet játszani.

Az Uno kártyajátékot senkinek sem kell bemutatni, azonban most a kártyák lapjain az ősgyíkok képei szerepelnek. A raptorok mindenki kedvenceivé váltak, ezért aki ezekkel az őshüllőkkel szeretne játszani, az próbálja ki a kínálatban található társasjátékot.

A Jurassic Parkban nagy szerephez jutottak a különféle járművek is. Mindenki kialakíthatja a saját maga járműparkját, ha beszerzi a különböző Matchboxokat. A gyerekeken kívül még biztosan lesznek olyan filmrajongók, akik szeretnék, hogy valamelyik ikonikus jármű ott díszelegjen a gyűjteményükbe.

A Jurassic World játékok minőségien lettek kivitelezve, ám mégis kedvező az áruk. A látványuk visszaadja a filmben látottak hangulatát, ezért minden gyerek úgy érezheti, hogy részese a történetnek.