Mercurial Nike Christiano Ronaldo ajánlásával


Categories :

Ez a világhírű cég folyamatosan képes megújulni. Mindig sikerül megtalálnia az új irányt. Nem követi a divatot, hiszen a Nike maga teremti a különféle divatirányzatokat. A sportfelszerelések közül is kiemelkedőnek számít a Mercurial Nike technológiája, ami még a profi sportolók szerint is jóval többet jelent, mint egyszerű stoplis focicipő.

Ha már a stoplikról van szó, akkor érdemes megemlíteni, hogy a Mercurial Nike plusz 2 stoplit kapott a sarokrésznél, ezzel is növelve a játékos stabilitását. De, ami az igazán nagy újítást jelenti, az nem más, mint a Flyknit technológia megjelenése. Ez egy vékonyabb szövésű anyagot jelent, ami jobban illeszkedik a lábfejhez. Ezt a nagyszerű végeredményt többéves tesztelés után sikerült elérni.

A sztárfocisták, akik közül Christiano Ronaldo is kipróbálta, arról számoltak be, hogy a Mercurial Nike focicipőnek sokkal természetesebb érzés a viselése és jelentős szerepet játszott a gyorsabb mozgás elérésében, amitől javult a teljesítmény is. Ezen kívül, az ACC technológiát is bemutatta a Nike tervezőcsapata. Ennek hála, a Mercurial Nike viselésével jelentősen könnyebbé vált a labdakezelés.

Bár mindez úgy hangozhat, mintha elérhetetlen lenne egy átlagembernek, ám ez egyáltalán nem így van. Aki rajong a labdarúgásért és nemcsak nézni szereti a focit, hanem játszani is, az bármikor beszerezhet egyet a Mercurial Nike valamelyik modelljéből. Nem kell mást tennie, csak felmenni az alexandersoccershoes.hu weboldalára és kiválasztani a megfelelő méretű és színű lábbelit.