Tepsi fedővel a tiszta sütőért


Categories :

A tűzhely sütőjét nagyon nehéz tökéletesen tisztára súrolni, ezért inkább tanácsos olyan edényeket használni a sütéshez, amelyek nem engedik kifröccsenni a zsiradékot.

Például egy tepsi fedővel kiválóan megvédi a sütőt, ebből nem csapódik ki az étel leve vagy zsírja. Az edenyshop.hu webáruházból megvásárolható Perfect Home rozsdamentes tepsi fedővel optimális választás lehet az olyan háziasszonyoknak, akik gyakran készítenek ételeket ilyen jellegű edényekben.

Ennek külső mérete 42x31x5,5 cm, a belső pedig 38,5×27,5×5,5 cm. Igazán praktikus tepsi, pároláshoz kifejezetten ajánlott. Idő, energia és pénz is megtakarítható az alkalmazásával, mert egyrészt a sütőt sem szükséges takarítani utána, másrészt meg a fóliát sem kell pazarolni.

A környezettudatos szemléletnek tökéletesen megfelel ez a tepsi fedővel, amelyik az összes jó tulajdonsága mellett, még jól is néz ki. Minden hölgy, aki nap mint nap finom ételeket tesz a család elé, megérdemel egy ilyen darabot. Tehát, uraim, lepjék meg a feleségüket ezzel, mert megérdemlik!