Könnyen kezelhető az alumínium állvány

Aluminium állvány

Categories :

Hamarosan itt a jó idő és kezdetét vehetik a komolyabb kinti munkálatok. Legyen az házépítés, felújítás vagy csak egy gyümölcsös karbantartása, jól jön, ha van kéznél egy olyan vázszerkezet, ami stabil tartást biztosít, még a magasban is. A könnyedség és egyszerű használhatóság az alumínium állvány esetében teljesen alapfeltétel.

A kivételes szerkezet minden tekintetben megszolgálja a bizalmunkat. A gyártók komoly hangsúlyt fektettek a részletekre, hogy kivételes minőséget alkothassanak. Négyzetméterenként akár 200 kilogrammos terhelést is képes elviselni az alumínium állvány. A környezeti hatásoknak remekül ellenáll, de a fokozott napsugárzásnak kitéve alaposan felforrósodik, ezért erre figyeljünk oda.

A fel- és lejárás nem jelent majd problémát, amit a durva talpazat, csúszásmentes bevonat és a kapaszkodók segítenek. A biztos megtámasztás érdekében az alumínium állvány fel van szerelve merevítőkkel, ezért amikor nem szeretnénk, hogy az guruljon, gond nélkül lefékezhető. Más esetben pedig könnyen mozgatható, a szétszerelés igénye nélkül.