A Design Terminal és az üzleti fejlesztések

Design Terminál bootcamp

Categories :

Még egy jól menő, vállalkozásnak is szüksége lehet néha egy kis útmutatásra, bizonyos témakörökben, nem beszélve a startup cégeket nézve, amelyek még korai vállalkozásoknak számítanak. A Design Terminal segítségével gyorsabb és hatékonyabb fejlődésre lehet számítani. Az előadásokon megtudhatjuk, hogy mi a siker titka. Olyan mentorok osztják meg az ületi tapasztalataikat, amelyek hozzájárulhatnak a gyors fellendüléshez.

A kitűzött cél elérése érdekében csapatmunkára lesz szükség, de ez csak a megfelelő cégen belüli kommunikációval és marketinggel érhető el. A Design Terminal olyan cégeket keres elsősorban, amelyeknek termékei vagy szolgáltatásai a közösség érdekeit szolgálják. Ebben a témában minden ötlet szóba jöhet, például az energetikai rendszerek megreformálásától kezdve, egészen a Smart Home alkalmazásokig. A Design Terminal többféle szolgáltatást kínál toborzó esemémyek, mentorprogramok, továbbá hackathonok formájában is.

A portfolio.hu weboldalon számos érdekesség olvasható ezzel a témával kapcsolatban, sőt, még azt is megtudhatjuk, hogy mikor lesz Design Terminál nemzetközi startup bootcamp Budapesten, amit mindig nagy érdeklődés szokott övezni. A statisztikák szerint, hazánkban évről-évre nő a feltörekvő vállalkozások száma. Éppen ezért, ez a kihagyhatatlan lehetőség ezeknek az érdekeit szolgálja. A Design Terminal által rendezett hackaton során az első három helyezettet pénznyereménnyel jutalmazzák.

Csupán egy innovatív ötletre van szükség és annak a megfelelő bemutatására, ami így elnyerheti a mentorok tetszését. A Design Terminál nemzetközi startup bootcamp Budapesten nem először kerül megrendezésre és az érdeklődést elnézve nem is utoljára. A startupok marketingkommunikációja sokat fejlődik egy-egy ilyen mentorprogramot követően, a jogi háttér kialakítása szintén nem egy elhanyagolható dolog, de az adott vállalkozások üzleti modelljei is hatékonyabbá alakíthatóak. A Design Terminál nemzetközi startup bootcamp Budapesten először 2014-ben került megrendezésre.