Csodás napozóágy a családnak

Csodás napozóágy

Categories :

Lassan ránk köszöntenek a melegebb napok és végre levethetjük a vastag kabátokat, csizmákat. A tél szerelmeseinek is bizonyára elegük van már a mogorva időből és egy kis napsütésre vágynak. Nincs is nyugtatóbb, mint a kiváló napozóágy ölelésében élvezni a hétvégét és érezni, ahogy pörkölődünk a napsugarak által. Miért is kellene megvárni a nyaralás időpontját, hogy végre hódoljunk a napozás kínálta örömöknek?

Nem jelent hatalmas befektetést megvásárolni egy kényelmes napozóágyat, amit a család minden tagja használhat, amikor az idejük engedi. Az okos választás olyan termék lehet, amelyik időtálló és több év elteltével sem kell újat vásárolni. Az időjárás szeszélyessége a legtöbb szabadban tárolt asztalt, széket megvisel, de ha okosan választunk, akkor nem kell komoly rongálódástól tartanunk. A napozóágy bizonyára a kert napsütötte részén foglal majd helyet, így erős UV sugárzásnak lesz kitéve. A gyenge műanyag tárgyak bizony már egyetlen szezon alatt is teljesen tönkremennek, megfakulnak vagy teljesen használhatatlanná válnak. A legjobb napozóágyak fagy- és hőállóak, a legszeszélyesebb időjárás sem fog ki rajtuk.

Természetes, hogy a téli zimankóban senki nem fog a kertben napozni, de akár májusban vagy szeptember elején is jöhet egy hirtelen lehűlés, ami néhány napig tart. Nincs időnk arra, hogy folyamatosan cipeljük a kerti bútorokat ki és be, amikor éppen esővel vagy faggyal fenyegetnek az időjósok. Éppen ezért olyan minőséget kell választani, amelyik nem hagy cserben egy jégeső után sem.