Minőségi Tefal edények egy helyen

Tefal edények

Categories :

A Tefal az egyik legismertebb márka, ami konyhai edényeket készít. A széles kínálatában megtalálható számos fazék, lábas, szószos edény és serpenyő, amiket az ismert thermo spot funkcióval láttak el. A Tefal edények alján látható piros kör jelzi, ha már elérte a kívánt hőt és meggátolja a túlmelegedést.

Ennek köszönhetően a hús és a zöldség sem fog leégni, ami ezekben készül, hanem gyorsan megpirul és megfő. A gyors hőkezelésnek köszönhetően a vitaminok többsége nem illan el, hanem megmarad az élelmiszerek belsejében. Ez adja az ételek zamatát és emlékezetes ízét. Most a webáruházunk kínálatában kedvező áron kaphatók meg a különféle Tefal edények.

Válasszon kedvére akár ajándékba is! Kortól és nemtől függetlenül, egy vagy több ilyen edénynek minden ember örülni fog. A teflonnal bevont Tefal edények mellett rozsdamentes, zománcozott vagy titánium bevonattal ellátott típusok is szerepelnek a választékban. Némelyik gyártó a termékeire több éves garanciát is vállal, természetesen ehhez nélkülözhetetlen a rendeltetésszerű használat.