Benzines fűnyíró nagyobb területekhez

Hatékony benzines fűnyíró

Categories :

Egy szép, rendezett udvar lenyűgöző látványt nyújt és jó benyomást kelt azokban, akik vendégként érkeznek a helyszínre. A nagyobb kiterjedésű területeken a benzines fűnyíró kiváló munkát végez.

Csak arról ne feledkezzünk meg, hogy elég nagy zajjal jár a használata, ezért egy sűrűn lakott területen nem tanácsolt ezzel kora reggel füvet nyírni. Hogyha csak néhány négyzetméterről van szó, akkor az elektromos változatok között is találhatunk egyet, amelyik megfelel az igényeinknek.

Bár az tény, hogy a benzines fűnyíró nagyobb teljesítményre képes és a hatósugarát nem befolyásolja az elektromos vezeték. Minél profibb változat beszerzésén gondolkodunk, annál több extrával ellátott benzines fűnyíró típussal fogunk találkozni.

Ezeknek már a zajszintje is valamivel kisebb, hiszen a mérnökök sokat dolgoznak azon, hogy ezt csökkenteni tudják. A fűgyűjtő kosár is nagyobb, ezért akár 5-600 m2 terület is lenyírható egyetlen tankolással. A másik fontos szempont a benzines fűnyíró kiválasztásakor pedig a vágási szélessége.