Kövesse a roma Dikh TV műsorait!

Dikh TV műsor

Categories :
Címkék:

A különböző kultúrák és nemzeti sajátosságok, amelyek körülvesznek bennünket, hatással vannak ránk és sokat tanulhatunk belőle. A tematikus roma Dikh TV műsor igazán szórakoztató és lebilincselő, nemcsak a romáknak, hanem bárkinek. A roma zene, tánc és gondolkodásmód boldogságot, szabadságot sugároz, árasztja magából a lazaságot, felszabadulttá tesz mindenkit, akire hatással van.

Éppen ezért keresgéljünk a műsorok között és nézzük meg, hogy mikor milyen jellegűvel találkozhatunk! A zenés és más művészeti produkciók mellett, mindennap van talk-show, amiben hasznos és érdekes beszélgetéseket tudunk nyomon követni, amelyekből közelebbről megismerkedhetünk fontosabb személyekkel és különleges élettörténetekkel.

A Dikh TV műsor palettáján a különböző korosztályok mind megtalálják a számukra készített érdekességeket, mert van kifejezetten fiataloknak szóló is. Lapozzon bátran az online műsorújság lapjain és ismerje meg közelebbről a roma kultúrát és gondolkodásmódot, amiből sokat lehet tanulni!