A remek munkaruha alapja az Adler póló

Kiemelkedő választék

Categories :
Címkék:

Amikor egy vállalkozó kényelmes, színtartó pólót keres az alkalmazottainak, akkor érdemes körültekintően vásárolnia. A gyenge minőségű felsőruházatokkal ugyanis az a fő probléma, hogy többszöri mosás után hajlamosak megnyúlni, deformálódni.

Ráadásul a fehér szín hamar elveszíti az erejét, elkezd szürkülni, a színesek pedig hamar kopnak. Az Adler póló pamut anyagával biztosítani tudja azt, hogy a színek nem halványulnak el, valamint az is hatalmas előny, hogy jól szellőzik, illetve magas a nedvszívó képessége.

A webáruházunkban számos Adler póló modell található, legyen akár kerek nyakú, akár galléros változat. Létezik unisex is, de kimondottan női és férfi vonalvezetésű szintén akad a kínálatunkban.

A tőlünk megrendelt Adler póló minősége van annyira jó, hogy gépi hímzéssel logózható, így érdemes ezt a szolgáltatásunkat is igénybe venni. Ezekről bővebben a honlapon is lehet olvasni, de telefonos vagy e-mail-es megkeresés esetén is szívesen adunk információkat a megrendelőinknek. Hozzon egységességet a csapatába!