Prémiumkategóriás baba fürdető

baba fürdető

Categories :
Címkék:

Minden anya első számú prioritása a gyermeke egészsége, ez vonatkozik a fürdésre is. A gyermekkozmetikumok piaca különféle baba fürdető, könnycseppmentes sampon, testápoló krém és tusfürdő hatalmas választékát kínálja. Az újszülöttek bőre nagyon érzékeny.

Az a „védőfólia”, ami megakadályozza a víztartalom elveszítését és véd a baktériumokkal szemben, a baba életének első három évében kiteljesedik. Ezért van az, hogy a kicsik bőre érzékenyen reagál a környezeti tényezőkre. A további problémák elkerülése érdekében, a szülőknek felelősségteljesen kell megközelíteniük a prémiumkategóriás baba fürdető kiválasztásának kérdését.

Ha Ön a legbőrbarátabb megoldást szeretne akkor válassza a speciális baba fürdetőket és a prémium habsamponokat! Ezeknek az összetétele nem tartalmaz lúgos szappankomponenseket, SLS-t, és kifejezetten a csecsemők érzékeny bőrére fejlesztették ki. Általános szabály, hogy ezek a baba fürdetők nem okoznak könnyeket és nem csípik a kicsik szemét.

Ha a csecsemő még csupán nemrég látta meg a napvilágot, vagyis a születés első napjától egészen 3 hónapig, akkor a fürdetéshez lágy SLS mentes, fürdetőt vagy sampont kell választania, amin megtalálható a már az „első napoktól” ajánlás vagy az “újszülötteknek ajánlott” jelzés. Ezek gondosan tisztítják a pici testét és haját.

A hajmosáshoz a BIOLA speciális SLS mentes bio fürdetőket, samponokat fejlesztett ki, amelyek figyelembe veszik a csecsemőkori koszmós problémákat és érzékenységet. Az újszülöttek és a csecsemők bőrének minőségi baba fürdetői körülbelül bőrsemleges pH-értékkel rendelkeznek. Ezért az ilyen készítmények használatakor a gyermekek finom bőrszerkezete nem károsodik.