Ilyen ételeket ízlelhet meg egy boutique hotelben

boutique hotelek

Categories :
Címkék:

Hacsak nincs egy jól felszerelt, tágas lakóautója, akkor bizony kénytelen minden nyáron és télen szállodákban szobát bérelni a kirándulásai alkalmával. Egyébként is a lakóautó nem alkalmas bármilyen kiránduláshoz. Például, ha egy város központjában szeretne tölteni néhány napot vagy hetet, sokkal jobb, ha egy hotel szolgáltatásait veszi igénybe. Az úgynevezett boutique hoteleknél különösen fontos szerepet tölt be a gasztronómia (forrás: erlavilla.hu).

Nem véletlenül, hiszen az ilyen típusú hoteleknél rendkívüli hangsúlyt fektetnek az ínyencségekre, a különlegességekre, az olyan étkekre, amelyek kuriózumnak számítanak. Itt a gasztronómia is a vendégek lenyűgözését célozza meg. A boutique hotelekben az étkezés nemcsak egy szükséglet kielégítését jelenti, aminek az ember naponta kétszer-háromszor megpróbál eleget tenni, hanem itt minden gasztronómiai fogás egy remekmű, amit a szakács, mint egy nagy tudású és tapasztalatú mester varázsol a vendégek elé.

Természetesen nemcsak a szemet gyönyörködtetik e fogások, hanem a ízlelés legnagyobb élvezeteiben részesítik a vendégeket. Hasonló a helyzet az italkínálat terén is. Például az Erla Villa boutique hotel kihasználva Eger környékének adottságait és kuriózumait, a legkiválóbb borokat szolgálja fel vendégeinek. Már csak ebből is látható, hogy igyekszenek a lehető legtöbbet megtenni minden vendégükért. Természetesen a gasztronómia mellett, számtalan más kényeztetésben és szórakozásban részesülnek azok a vendégek, aki ebben a hotelben foglalnak szobát, amelyekről bővebben a hotel honlapján tudhat meg többet.

Akár télen, akár nyáron szeretne eltölteni pár napot luxuskörülmények között, közben pedig teljes átadva magát a pihenésnek, a feltöltődésnek és a gasztronómiai élvezeteknek, akkor mindenképpen vegye fontolóra az Erla Villa kínálatát! Garantáltan nem fogja megbánni, ha ezt a hotelt választja, ugyanis Eger belvárosában található, ahonnan minden látnivaló és érdekesség csak egy rövid sétányira van. Arról már nem is beszélve, hogy a szóban forgó vendéglátó komplexum felnőttbarát hotel is egyben, így nem kell tartania a gyerekek hangoskodásától sem.