A Kiégett anyák kézikönyve megszabadít a kényszertől

kiégett anyák kézikönyve

Categories :

Minden édesanya tökéletes szeretne lenni, egyesek olyannyira, hogy képtelenek megszabadulni a kényszertől, miszerint azzá kell válniuk. De ez az igyekezet nem mindig vezet eredményre, a Kiégett anyák kézikönyve pedig segít visszafordítani vagy megelőzni ezt a folyamatot.

Nem véletlen, hogy 2018-ban az egyik legnépszerűbb szülőknek szóló kiadvány volt az Amerikai Egyesült Államokban. A könyv szerzője dr. Sheryl Ziegler pszichoterapeuta, író, előadó, népszerű média-közreműködő. Szinte kötelező olvasmány a Kiégett anyák kézikönyve minden édesanyának, nagymamának, aki szeretne segíteni a családjának abban, hogy boldogabbá váljon.

Voltaképpen a gyermekeknek is óriási segítséget nyújt ez a könyv, nemcsak az édesanyáknak. Az egész családnak harmóniát hozhat, ugyanis tele van praktikus tanácsokkal, pozitív iránymutatással. Ezekkel jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy a családanya boldogabb legyen, ami pozitív kihatással lesz a teljes família életére. Ha úgy érzi, hogy Önnek is szüksége van rá, rendelje meg a Kiégett anyák kézikönyve művet a horusz.hu weboldalról!