Hajbeültetés 100%-os garanciával

Forrás: himgeurope.com

Categories :
Címkék:

Korrekciós műtétek utáni garancia

Ugyan a HIMG klinikán még sosem fordult elő, hogy egy páciens ne lett volna elégedett a hajbeültetési beavatkozás eredményével, viszont többször is voltak olyan ügyfeleink, akik más klinikákat választottak a hajbeültetésükhöz, viszont az ott elért eredménnyel nem voltak elégedettek, ezért szerették volna, ha korrigáljuk a hanyag, rossz minőségű munkát. Több mint húsz éves kombinált tapasztalattal és magas szakértelemmel rendelkező sebészeink vállalják más hajbeültetési klinikák elrontott munkájának javítását.

Minimal invasion garancia

Klinikánkon többkörös érzéstelenítéssel kezdjük a beavatkozásokat, ami garantálja a szinte teljesen fájdalommentes eljárást. A hajbeültetések során az Európában kapható legvékonyabb tűvel dolgoznak hajspecialistáink, ami lehetővé teszi, hogy a beavatkozások maradandó nyomok és hegek nélkül legyenek végrehajthatók.

100% garantált eredmény

Nálunk a legfontosabb az ügyfeleink elégedettsége, ezért garantáljuk a tökéletesen elvégzett munkát. A HIMG klinikán továbbá azt is garantáljuk, hogy a hajbeültetés után a hajszálak növekedésnek indulnak, és új helyükről nem fognak kihullani.

Diszkréció garancia

A hajbeültetés után a legtöbben büszkén dicsekednek ismerőseiknek az új frizurájukkal, azonban vannak néhányan, akik inkább titkolni kívánják a beavatkozást, mert kényelmetlennek találják a hajbeültetésük nyilvánosságra hozását. Klinikánkon teljes mértékben tiszteletben tartjuk pácienseink döntését, és teljes körű diszkréciót biztosítunk számukra.

Life Long garancia

A hajbeültetés az egyetlen olyan kopaszodás elleni módszer, amely végleges megoldást nyújt a problémára, épp ezért a HIMG Klinikaa hajbeültetésekre élethosszig tartó garanciát vállal.

Ha minőségi hajbeültetést szeretne, válassza a HIMG hajbeültetési klinikát!

Forrás: himgeurope.com