Egyszínű, mintás plüss anyag

plüss anyag

Categories :
Címkék:

Csipkét nagyon sok mindenre varrnak, kezdve a különböző ruházati kellékektől egészen az abroszokig, ágyneműhuzatokig. Ezért a kisvállalkozások gyakran keresik azt a forrást, ahol csipke anyag méteráru magas minőségben és kedvező áron kapható. Ön most megtalálta, ugyanis a szakatex.com internetes honlapon megismerhető méteráru nagykereskedés kizárólag színvonalas anyagokat forgalmaz, ezek között hatalmas kínálatban szerepel a csipke anyag méteráru is.

Az árukínálatot többéves kutatás és fejlesztés alapján állították össze a nagy tudással büszkélkedő szakemberek. Csakis Török- és Olaszországból hozzák be hazánkba a különböző méterárut, így pedig a legjobb színvonalat tudják biztosítani a lehető legrövidebb idő alatt a megrendelőknek. Az általuk forgalmazott csipke anyag méteráru nem a konvencionális gyártósorokon készül, hanem külön, saját szakemberekkel, a divatszakma minden rezdülését figyelembe véve terveztetik meg a választékot.

Ha tőlük rendel, nem kell idegeskednie a késés miatt, mert mindig betartják a megbeszélt határidőket. Ugyanez mondható el a plüss anyag tekintetében is, ami szintén széles választékban található meg a nagykereskedés polcain. Van ebből egyszínű, mintás, fényes, matt poliészter-pamut plüss anyag, ami kiválóan alkalmas sport-, babaruha, felsőruházat, hálóruha elkészítéséhez. Amennyiben olyan megrendelése van, ami ezt az alapanyagot igényli, bátran keresse fel a webáruházat, de ha kedve és ideje engedi, akkor a nagykereskedést személyesen is meglátogathatja. Utóbbi esetben tudnia kell, hogy Budapesten, a Gyömrői út 76-80. szám alatt találja a kereskedést.

A nyitvatartási idő hétfőtől péntekig 8,30-16,30 óra között van. Még egy fontos tudnivaló az is, hogy 10 méternél kisebb mennyiséget nem értékesítenek, erre mindenképpen számoljon! Ha kérdése adódna a plüss anyag minőségét, színét vagy megrendelését illetően, tárcsázza bizalommal a weboldalon megtalálható telefonszámot és a nagykereskedés munkatársai mindenben segíteni fognak Önnek! Tekintse meg a teljes kínálatot!