Komoly kihívás az Insanity edzés

Insanity edzés

Categories :
Címkék:

Az egészséges életmód egyik nagyon fontos része a táplálkozás, és amellett a megfelelő mennyiségű és jó minőségű mozgás. Többen abban a tévhitben vannak, ha például munkájukból adódóan elég sokat mozognak, akkor az bőven megteszi az edzés helyett. Valójában mi sem áll távolabb az igazságtól. De mielőtt tovább mennénk, legyen megemlítve az Insanity edzés, ami egy igazán erőt próbáló, de annál inkább eredményesebb programforma.

A kitalálója Shaun T amerikai fitneszguru, aki 2009 óta tart pörgős edzéseket a klienseinek és egyúttal motivál nagyon sok embert. A gyakorlatok precíz végrehajtása minden esetben fontosabb, mint a gyorsaság. A helyes testtartás mindennek az alapja, hiszen ennek hiányában a szervezet nem fejlődik megfelelően.

Az Insanity edzés voltaképpen egy 60 napos kihívás, ami alatt végig a saját testsúlyunkkal dolgozunk. Aki mindezt végigcsinálja, a megfelelő diétával, garantáltan jó eredményeket fog elérni. A fogyás és a vágyott alak elérése, szinte biztos, csak adni kell a részletekre. Az Insanity edzés nem ajánlott bárkinek, ezért csak azok vágjanak bele, akik motiváltak és egészségileg is rendben vannak!