Roppant praktikus a megállító tábla

Különleges reklámeszközök

Categories :

A boltoknak, éttermekben és bárokban szükség van olyan eszközökre, amikkel a legkülönfélébb üzenetekkel, akciókkal tudják az érdeklődőket becsábítani. Erre szolgál a roppant hatékony megállító tábla, aminek rengeteg típusa van. Nagyon népszerű a direkt a kültéri viszonyokra kreált fém fajta. A biztonságos alkalmazásra kreált és tesztelt kétoldalas kültéri megállító tábla mindenképp beváltja a hozzá fűzött reményeket. Ez ultrabiztonságos, és a tartósságot garantálja a fröccsöntött kerekített felső műanyag sarkokkal lezárt rész.

A csillogásmentes előlap a plakát védelmére és leszorítására szolgál. A megállító tábla azért annyira stabil, mert a vízzel vagy homokkal tölthető, nagy méretű talp mindig egy helyben tartja azt. Ez még szeles időben sem fog elmozdulni vagy épp felborulni. A stabilitás fokozása érdekében az erős összekötő rugó segíti a tábla alkalmazkodását az erősebb szélben is. Sokan szeretik még a kétoldalas, festett keményfa megállító tábla változatot. Ennek mind a két oldalán krétázható felület van beépítve.

Ez rengeteg színben megvehető, azonban a legkedveltebbnek még mindig a sötét barna vagy a fekete pácolt fajta mondható. A krétázható felület nedves szivaccsal könnyen tisztítható. A boltoknak és éttermeknek ez a reklámeszköz elengedhetetlen. Azonban ezen kívül rengeteg egyéb ilyen jellegű tárgy is van. A Hungaro Dekor évek óta gyártja és forgalmazza a reklám napernyőket. A cég mindenféle célra el tudja készíteni azt a napernyő reklámeszköz modellt, amelyik teljesen beválik a klienseknek.

Ez ernyő céges promóción, kültéri rendezvényen vagy éttermek, kávézók teraszán maximálisan beválik. A könnyen hordozható, mobil, egyedi logós napernyők mellett robusztus, kültéri, szezonban tartós használatra tervezett, éttermi reklám napernyőket is gyárt és forgalmaz a vállalkozás. Népszerűek mostanság a mobil napernyő reklámeszköz modellek, amelyek 180 cm-től akár 300 cm átmérőig is rendelhetők négyszögletes és hagyományos kerek formában. Aki pedig az éttermébe szeretne venni egy ilyen reklámeszköz típust, az jobban jár a nagyobb változatokkal, amelyek elérhetik a 400 centimétert is.