Könnyen használható az alternáló fűkasza

alternáló fűkasza

Categories :

A tavasz egyre gyorsabban közeledik. Még néhány hét és máris a kellemes meleg idő kopogtat az ajtónkon. Vége tehát a pihenésnek, ideje a tettek mezejére lépni! Ami a kert rendben tartását illeti, érdemes a megfelelő eszközöket most beszerezni erre a célra. Mire gondolhatunk például? Az alternáló fűkasza igazán kivételes szerkezet ebből a tekintetből, ami egyedi képességekkel bír.

Ha kifejezetten magas szárú haszonnövényeket termesztünk takarmánynak vagy a gyepet hagyjuk, hogy jól szárba szökjön, akkor ezzel a berendezéssel úgy tudjuk termináli, hogy szénának, abraknak könnyedén felhasználhatjuk. Az alternáló fűkasza esetében beállítható, hogy a földtől mekkora távolságra történjen meg a vágás.

A hagyományos fűnyírókkal az a baj, hogy azok nagyon összeaprítják a szálakat, így csak nehezen lehet begyűjteni, valamint teljesen más módon száradnak meg. Az alternáló fűkasza ezzel szemben kiváló munkát végez, amiben nem fogunk csalódni. A denakert.hu oldalon felmérhetjük a rendelkezésre álló darabok tulajdonságait és igényre szabottan választhatunk.