A Bosch webshop és az infravörös hőkamera

Dremel tartozékok

Categories :

A Dremel nem a nagy erejű, kemény munkákhoz való szerszámokról híres, hanem azokról a precíz és hatékonyan kezelhető eszközökről, amelyekkel számtalan kreatív munkát lehet elvégezni. A Dremel tartozékok messze földön ismertek arról, hogy remekül alkalmazhatóak, a legkényesebb, legnagyobb pontosságot igényelő feladatoknál is bevethetőek.

Remek választás a multifunkcionális szerszám szett. A készlet tartalmazza a nagy teljesítményű 4000 multifunkciós masinát, amelyik olyan egyedi jellemzőkkel rendelkezik, akárcsak az elektronikus visszacsatolás, tokmánykizárás funkció, és 5.000 – 35.000 ford/perc között állítható fordulatszám.

A Dremel tartozékok között szerepel 35 darab fej, amelyikkel rengeteg mindent meg lehet csinálni. A siker garantált, köszönhetően a 175 W-os, nagyteljesítményű motornak, illetve annak, hogy a puha markolat minden fogási felületen kényelmesebb kezelést tesz lehetővé.

A változtatható sebességű vezérlés is adott, amivel a precizitás minden helyzetben garantálva van. A Dremel tartozékok segítségével megoldható az elektronikus visszacsatolás, a jobb nyomaték és teljesítmény biztosításához. A Dremel tartozékok és természetesen maga a készlet megtalálható a Bosch webshop polcain is, azaz az onlineszerszam.hu weboldalon.

Sokan azért keresik fel a Bosch webshop online felületét, mert itt megrendelhető a GTC 400C Infravörös hőkamera is. A 3,5″-os kijelzőjén a hőmérséklet-különbségek másodpercek alatt megjeleníthetők és egyszerűen dokumentálhatók. Kétség sem fér hozzá, hogy a Bosch webshop egyik legsajátosabb szerszáma ez, amelyiket megannyi helyen lehet alkalmazni.

Nagy előnye a pontosság, illetve az hogy a mért adatok elhelyezése egyszerű a beépített kamera révén, amely látható képre vetíti rá a hőképet. Semmi gondja sem lesz az embernek a dokumentálással sem, hiszen az adatok gyorsan továbbíthatók a Bosch Measuring Master applikációval.

A Bosch webshop egyik legmodernebb eszközének a korszerűségére talán a legjobb bizonyíték az, hogy ezzel az automatikus hideg/meleg pont megjelölés a GTC 400C infravörös hőkamera képernyőjén oldható meg. Más termékeknél vagy épp a régebbi hőkameráknál ez nem garantált.