Amit az RCA csatlakozóról meg kell jegyezni

RCA csatlakozó

Categories :
Címkék:

Nagyon sok esetben a HDMI vezeték jelenti a biztos megoldást a különféle audio és video jelek továbbítására, átvitelére. Természetesen a vásárlás előtt minden vevőt érdekli a HDMI kábel ár. Szerencsére az elmúlt években, köszönhetően a technológia fejlődésének és a gyártási módszerek leegyszerűsödésének, a HDMI kábel ár egyre kedvezőbb. Ugyanakkor jogosan merülhet fel a kérdés, hogy melyik modell mellett éri meg dönteni? Ebből több fajta van.

Az igazság az, és ezzel a szakértők is egyet értenek, hogy szinte mindenki a 2.0 kábellel jár a legjobban hosszútávon. Ez esetben is igaz, hogy a HDMI kábel ár alacsony, másrészt pedig az ember ezáltal kiélvezheti a 4K/HDR képi élményt. A kacsa-audio.hu kínálatában megtalálható a KáCsa KCE-HH és KáCsa KCS-HH HDMI termék. Ezek rendelkeznek high speed tanúsítvánnyal és 4K/UHD képmegjelenítéssel. Azt a vásárláskor nem szabad elfelejteni, hogy ezek csakis 5 méterig képesek ezeket a tulajdonságokat megadni. Ezen hosszúság fölött. már csakis a Full HD (1080 p) felbontás garantált.

A HDMI kábel ár változatossága leginkább a minőségi szintektől függ. A különböző kategóriák vezető anyagtisztaságban és az árnyékolás/szigetelés minőségében is különböznek egymástól. Ez pedig nagymértékben kihat arra, hogy milyen is az adott produktum és mire képes. A webboltban a gyakran elengedhetetlen RCA csatlakozó is megvehető. Legtöbbször, amikor valaki ilyet akar venni, azzal a kérdéssel fordul a szakértőhöz, hogy igazából mivel is jobb egy drágább RCA csatlakozó.

Rögtön leszögezik a hozzáértők, hogy a legszimplább modelleket fröccsöntött eljárással rögzítik a kábelhez. Ezek az olcsó, műanyag házas dugók és a hozzájuk illesztett, vékony összekötő kábel is átviszi a jelet, azonban nem a legjobb minőségben. Ezeknél sajnos nem biztosított az a tartósság és magas fokú minőség, amit sokan elvárnak egy ilyen eszköztől. A KáCsa kínálatában csakis olyan RCA csatlakozó fajták vehetőek meg, amelyek időtállóak és profik. A csatlakozók főleg kábel befogadó méretben, szigetelésben és vezetőanyag tisztaságban különböznek egymástól. Megéri megnézni a webshop RCA csatlakozó felhozatalát.