Árnyékoló háló a forróságok mérséklésére

árnyékoló háló

Categories :

Lassan kopogtat az ajtón a tavasz, aminek sokan örülnek, hiszen eljön vele együtt a jó idő. Ismét megelevenedik a táj, a kertben is rügyet fakasztanak a fák és a virágok. Mindez remek lehetőségeket kínál arra, hogy kiteljesedjünk, feltöltődjünk, új élményekkel élvezzük a kellemesen simogató napsütést. Az elmúlt években ugyanakkor gyorsan átváltott az évszak nyárba és hatalmas forróságok kerekedtek. Erre felkészülve előnyös döntés az árnyékoló háló felszerelése, amivel kellemes környezetet alakíthatunk ki.

Gyakran még a növényeink többsége is meghálálja, ha olyan környezetbe kerülnek, ahol kevésbé a direkt perzselő fény éri, hanem inkább csak némi szórt sugárzás. Az árnyékoló háló egyszerűen felhelyezhető fa- és fémkeretekre egyaránt. Kialakítását és anyagát tekintve egy sűrű szövésű HDPE polietilén anyagból készül, amit a készítők teljesen UV állóvá tettek, hogy tovább tartson ki. A Totaltex árnyékoló háló 95 %-os belátás elleni védelmet garantál, így ilyen célokra is kényelmesen alkalmazható.

Ha fokozni szeretnénk a hatékonyságát, akkor egyszerűen több rétegbe kell kihúzni és máris elértük a célunkat. Teljesen privát szférát alakíthatunk ki jóvoltából a kertünkben. Amennyiben ezt a célt szeretnénk elérni a teraszon, erkélyen, akkor a műanyag nádszövet mellett éri meg voksolni. Igazán egyedi küllemmel rendelkezik és egyszerűen felszerelhető a ráhelyezett fűzőlyukak révén. Tartósságáról a sugárzásálló PVC bevonat gondoskodik. Nagyon modern megjelenésű, így bárhol elhelyezhető a műanyag nádszövet.

Nem kell többé tartanunk arról, hogy idegenek fogják megfigyelni a mindennapjainkat, mert teljesen elkerülhetőek a tolakodó pillantások. Bátran feküdjünk ki napozni vagy lenge öltözékbe sétáljunk, erről senkinek sem kell tudomást szereznie! Gyakran csak utólag jut eszünkbe, hogy gondoskodjunk a belátás elleni védelemről, esetleg az árnyékolásról, de a műanyag nádszövet segítségével ez biztosan nem jelent akadályt. Többféle kivitelből válogathatunk a belatasgatlo.hu oldalon, ezért mérjük fel minél előbb a lehetőségeinket, majd adjuk le a rendelést néhány kattintással!