Milyen tulajdonságokkal rendelkezik a gyöngyvászon?

gyöngyvászon

Categories :
Címkék:

Oxford kifejezést a világ egyik legrégebbi egyetemével szokás összekapcsolni. Azonban ez a gyöngyvászon néven elhíresült textil másik neve is. Érdekes tény, hogy ezen elnevezés alatt olyan szöveteket értünk, amelyek teljesen eltérő tulajdonságokkal, összetétellel, megjelenéssel és rendeltetéssel bírnak. Csak egy közös dolog van bennük, a dombornyomott textúra. Ezt a tipikus angol elnevezésű textilipari anyagot először Skóciában készítették el a múlt század végén.

Az akkoriban még pamutból készült olcsó, tartós és higiénikus gyöngyvászon a férfi ingek gyártására volt felhasználva és nagyon kedvelték az egyetemi hallgatók, különösen azok, akik aktív sportolók voltak. A múlt század végén nejlont és poliamidot kezdtek hozzáadni a klasszikus anyag összetételéhez. Új fejlettségi fokot jelentett a speciális bevonatok használata, amelyek a szövetnek teljesen új műszaki tulajdonságokat adtak, víz, magas hőmérséklet és kémiai reagensek elleni védelmet.

A gyöngyvászonból készült termékek jól tolerálják a mosást, a szárítást és a vegytisztítást is. Bármely hobbi speciális anyagok és szerszámok beszerzését foglalja magába, amelyek nélkül nehezebb lenne a kézműves tárgyakat elkészíteni. A rövidáru bolt termékei kifejezetten azoknak készültek, akik szeretnék a kreatív ötleteiket formába önteni. Itt mindent megtalál, amire szüksége lehet a varráshoz, a hímzéshez és még sok minden máshoz. A kínálatunk még a legigényesebb ügyfelek igényeit is képes kielégíteni.

Az összes forgalmazott árucikk alapos minőségellenőrzésen megy keresztül, ami kizárja a hibás termékek értékesítésének lehetőségét. A rövidáru bolt választéka folyamatosan bővül, így az ügyfelek újra és újra visszatérnek hozzánk. A kínálatunk lehetővé teszi a kreativitáshoz szükséges eszközök kiválasztását. Az ötletek megtestesítése még sohasem volt ennyire egyszerű, mert a virtuális polcokon minden megvan, ami nélkülözhetetlen az egyedi kézműves termékekhez. A rövidáru bolt kényelmes fizetési rendszere és a különféle kézbesítési módok segítenek a megrendelés rövid időn belüli átvételében.