Az Ébredés az Ötödik dimenzióban ledönti a határokat

Ébredés az Ötödik dimenzióban

Categories :

Azok a személyek, akik szeretnek olvasni, gyakorta feszegetik a határaikat és vesznek a kezükbe a véleményükkel látszólag homlokegyenest szembemenő alkotásokat. Legyen bármilyen is a preferált stílusa, illetve az olvasói múltja, az Ébredés az Ötödik dimenzióban garantáltan „kicsapja a biztosítékot”, persze pozitív értelemben.

Maureen J. St. Germain alkotása ugyanis minden, csak nem szokványos, sőt, sokszor provokatív, ám az vitathatatlan, hogy felnyitja a szemünket egy-két kérdéssel kapcsolatban. A könyv rádöbbenti a kezdetben szkeptikus olvasót, hogy szunnyad benne/bennünk, mindnyájunkban- egy olyan erő, ami örök és végtelen, mint maga az Univerzum.

Az Ébredés az Ötödik dimenzióban egyébként útmutató is arra nézve, hogyan hívjuk életre és hasznosítsuk ezt a bennünk rejlő kortalan, határokat nem ismerő energiát. Ha a tudat pedig kinyílik, a lehetetlen szó elveszíti az értelmét és mi magunk lehetünk végre a saját világunk teremtő erői. Hogyan? Az Ébredés az Ötödik dimenzióban megadja az áhított választ.