Hívásátirányítás a Panasonic KX-DT543X rendszertelefonnal

Panasonic KX-DT543X

Categories :

Amikor egy szervezet életében elérkezik a pillanat, hogy a munka mennyisége már megkívánja az egynél több személyt, hasznos támogatásnak bizonyul a telefonközpont kiépítése.

A bábeli zűrzavarban a Panasonic KX-DT543X digitális rendszertelefon nyújthat hasznos segítséget, ami azt a célt hivatott szolgálni, hogy élénkítően hasson az információ minél gyorsabb és hatékonyabb áramlására. Könnyebbséget jelent ez a vezetőknek és alkalmazottaiknak egyaránt, hiszen helyükön maradva oldhatják meg a beérkező és kimenő teendők sokaságát.

A hatásmechanizmusát tekintve, a Panasonic KX-DT543X típusú rendszertelefon előre meghatározott alközpontokhoz csatlakoztatható, így különböző mellékszámok megadásával, közvetlenül a keresett személy lesz hívható.

A gyors és hatékony átláthatóság érdekében, a telefont 3 soros, összesen 24 karakteres kijelzővel látta el a gyártó, aminek színvonalát 24 programozható gombbal és temérdek hasznos funkcióval növelte. A Panasonic KX-DT543X asztalra tehető vagy falra szerelhető változata praktikus, kényelmes és hasznos társa lesz a cég kimenő és bejövő hívások kezelésében.