Sohasem volt ilyen egyszerű a körömdíszítés

körömdíszítés

Categories :

A manikűr iparnak a dinamikája sikeresen elősegíti a hihetetlenül eltérő és sokféle ötletek megvalósítását azáltal, hogy évről-évre különféle eszközöket gyárt a szépség piacára. A körömdíszítés adta modern lehetőségeknek köszönhetően, a mesterek, miután a kezükben tartják ezeket az újításokat, merész kísérletekbe kezdenek a képzelőerejükkel és érdekes megoldásokkal állnak elő a természetes és a meghosszabbított körmök ékesítésére.

A körömdíszítés lehet parányi vagy terjedelmes, rajz vagy matrica, fehér vagy színes, valamint készülhet kövek, gyöngyök vagy nyomatok formájában. A leggyakoribb tervezési elemek között különböző méretű, színű, alakú, üveg, kristály, műanyag és fém strasszokkal találkozhatunk. Hozzájuk társulnak a változatos textúrájú színes szalagok, a csipkék, a matricák, a tollak, a szerteágazó árnyalatban fellelhető porok és természetesen egyéb anyagok. A fent említett körömdíszítésre szolgáló termékekből a szépségszalonok kreatív manikűrösei igazi remekműveket készíthetnek.

Ha Ön egy körömápolási szakember vagy egyszerűen csak színes kreativitással megáldott személy és szeretné kipróbálni magát ezen a területen, akkor a monabeautyshop.com online áruházra van szüksége! Erről a megfizethető és ügyfélbarát gél lakk árak is tanúskodnak. A legfontosabb szépségipari felfedezések egyike az utóbbi években valószínűleg ez a termék lett. Ez az egyedülálló anyag sikeresen ötvözi a hagyományos körömlakk és az építéshez használt zselé tulajdonságait.

Így olyan ellenálló bevonatot kapunk, ami a szokásosnál többszörösen hosszabb ideig, akár 2-3 hétig is tart a körömlemezen anélkül, hogy lepattanna vagy leválna. A gél lakk árak kedvező értékén kívül, a termékek másik fontos előnye, hogy nem változtatják meg a színüket és nem fakulnak ki. Szintén pozitív tulajdonságuk a száradás sebessége. Az egyes rétegek megszilárdulása csupán néhány percet vesz igénybe. De ne feledje, hogy nem a levegő, hanem az ultraibolya fény hatására száradnak! Részletesebb információt a gél lakk árakról a weboldalunkon vagy a kollégáinktól kaphat!