Egyedi brosstű rendelés az internetről

egyedi brosstű

Categories :
Címkék:

A brossok mindig is kedvelt ékszerek voltak és azt figyelhettük meg, hogy ezek újra reflektorfénybe kerültek. Az egyedi brosstű nagyon közkedvelt mostanában, hiszen tökéletesen tükrözi a viselőjének ízlését, miközben az egész ruházatnak sajátos hangulatot nyújt. A jól megválasztott bross szinte mindennel viselhető, hiszen tehetjük ruhára, kendőre, kabátra, blúzra. Egy fekete ruhát remekül feldob, több ékszer nem is kell. Egy szépen megmunkált darab kitűnő az elegáns öltözékekhez, ugyanakkor hétköznap is bármikor viselhető.

Egyedi brosstű igényelhető a lilikoos.hu weboldalon keresztül is, ahol találkozhatunk Koós Lili ékszertervezővel és természetesen a munkáival is. Itt megtekinthetünk néhány kész darabot, ugyanakkor készíttethetünk saját magunk által megálmodott egyedi brosstűt is. Láthatjuk azt is, hogy a különleges formavilág mellett, a legszebb kövek és magas minőségű arany összhatásának köszönhetően nyeri el az egyedi brosstű a végleges külalakját. Az itt megrendelhető és elkészíttethető termékek mindegyike rendkívül kifinomult és értékes. Már Magyarországon is megfigyelhető, hogy egyre többen igénylik a különleges, értékes ékszereket. Az egyedi karkötők is rendkívül népszerűek, hiszen sokan próbálnak olyan ruhákat és kiegészítőket viselni, amelyekből nem készülnek tucatjával vagy százával azonos darabok. Az egyedi darabok megvásárlása pedig nem luxus, hiszen gondoljunk csak bele, hogy egy ilyen holmi nem megy tönkre, nem kopik el, ráadásul nem is nap mint nap veszünk ilyesmit.

Az egyetlen gondot csak az jelentheti, hogy hol készíttethetünk magunknak olyan darabot, amilyen csak nekünk van. Koós Lili ékszertervező Budapesten dolgozik, azonban a weboldalán keresztül is elérhető. Itt megtekinthetjük az inspirációval teli kollekcióját, amiben természetesen az egyedi karkötők is kiemelt helyet kapnak. Az exkluzív modellekre az jellemző a leginkább, hogy univerzálisak. Ezeket ugyanis bármilyen korú hölgy viselheti az elegáns eseményeken és a hétköznapokon egyaránt. Tekintse meg a termékeket és kérjen árajánlatot!