Mitől függ a fülhallgató ára?

fülhallgató ár

Categories :

A zene minden ember életében valamilyen szinten megjelenik, futáshoz, sportoláshoz, de akár otthon is hallgathatjuk, azonban ez zavarhatja a körülöttünk lévőket. A fülhallgató ár attól függ, hogy mennyire szeretnénk elrugaszkodni a hagyományos kábeles megoldásoktól. Ma már választhatunk Bluetooth kapcsolattal működő modelleket, amelyek nemcsak alkalmazkodnak a szabadabb életmódhoz, hanem bárhová elvihetőek.

Ezek a fülhallgatók beépített mikrofont tartalmaznak, hogy a telefonhívásokat is le tudjuk vele bonyolítani. Egy kis tokba helyezhető be, ami töltőként is üzemel. Általában egy Bluetoothos fülhallgató 3 óráig bírja töltés nélkül, ezután a tokjába helyezve feltöltődik, így újabb 3 órás üzemidőt nyerünk vele.

Márkától függően, ez az idő 9-10 órára tehető, a fülhallgató ártól függően vannak olyan modellek, amelyek kevesebbet és amelyek többet bírnak. Azok, akik a nagyobb méretű fülhallgatók után vágynak, szintén vásárolhatnak Bluetoothos modelleket, ami a beépített mikrofonnal a játékok során is használható.