A kabin bőröndök jellemzői és méretei

kabin bőrönd

Categories :
Címkék:

Az időmegtakarítás és a személyes tárgyak biztonsága csak egy apró szelete azoknak az előnyöknek, amelyeket azok az utazók élvezhetnek, akik úgy döntöttek, hogy a csomagjukat kézipoggyászba helyezik.

Amikor a kabin bőrönd mellett dönt, elkerülheti a hosszú várakozást a sorban és csökkentheti az ellenőrzési eljárások időtartamát. Ezek a modellek olyan kiegészítőket és személyes tárgyakat tartalmaznak, amelyeket az utas nem ad le a csomagtérbe, hanem magával viszi a fedélzete. A légitársaságok előírásaitól függően, a kabin bőröndök tömege és mérete eltérhet, ezért utazás előtt tanulmányozza az alapszabályokat! A légi szállítási előírások szerint, a kézipoggyász súlya 5-10 kg lehet, a méretek pedig nem haladhatják meg az 55×40×20 cm-t. A normál érték túllépésért külön díjat számítanak fel.

A turistaosztályon repülő utasok egy ülőhelyet használhatnak a táskának, míg a business és az első osztályon ez a mennyiség kettőre változik. Utazás előtt tekintse át azon tárgyak listáját is, amelyeket tilos a kabin bőröndben a repülőgép fedélzetére felvinni.