Párátlanító készülék az egészséges levegőért

párátlanító készülék

Categories :

Vannak növények, amelyek a magas páratartalmú levegő hatására gyönyörű lombkoronát virítanak, nem úgy a lakás, ahol ugyanez a jelenség már kellemetlen penészképződményeket produkál. Durva vegyszerekkel el lehet tüntetni a foltokat, de ez csak felületi kezelésnek számít, hiszen a folyamatos pára jelenléte miatt, a penész ismét meg fog jelenni, ezért hosszútávon a párátlanító készülék nyújthat valódi segítséget, ami képes a páratartalmat állandó és kedvező mértékben szinten tartani.

A párátlanító készülék kiválasztásakor figyelembe kell venni a páratartalom optimalizálására szoruló helyiség méretét, hiszen csak annak megfelelő készülék tud maximális eredményt elérni. Minden berendezés rendelkezik túlfolyásgátlóval a biztonságos használat érdekében, így ha megtelt a vízgyűjtő, a gépezet automatikusan kikapcsol.

Az lpv.hu oldalon olyan nagy piaci múlttal rendelkező konstrukciók közül válogathat, mint a német gyártású Trotec, hogy még nagyobb biztonságban érezhesse magát. Mindemellett fontos megjegyezni, hogy bármelyik párátlanító készülék használata előtt feltétlenül távolítsa el a meglévő penészt egy arra alkalmas szerrel úgy, hogy az egész művelet közben tartsa nedvesen a kezelt felületet, megakadályozva ezzel a gomba spórák levegőbe jutását!