Ipari seprőgép hasznos funkciókkal

ipari seprőgép

Az ipari területek tisztántartása nem fog többé fejfájást okozni. Ilyen helyeken is kiemelten fontos a tiszta környezet. A hatalmas raktárcsarnokok pormentesítése elég nehézkes lenne úgy, ha adnánk az ott dolgozóknak egy-egy seprűt meg lapátot.

Helyette sokkal előnyösebb az ipari seprőgép alkalmazása, aminek a kezeléséhez elég egyetlen ember. A hagyományos sepregetéssel nagy port kavarhatunk, ami belepheti az épületben vagy az épületen kívül tárolt árut, gépeket, alkatrészeket stb.

Az ipari seprőgép viszont porvédő szoknyával van ellátva, ezáltal pormentesen dolgozik. A tengelybe szerelt hidromotornak köszönhetően, a makacs szennyeződések ellen is alkalmazható az ipari seprőgép. A kefekopás után-állítása kerekekkel oldható meg, így mindig a megfelelő mértékben fog a talajjal érintkezni.

Az ipari seprőgép használata egyszerű, nem igényel különösebb karbantartást. A tartályürítés hidraulikusan működik, ezért nem kell kézi erőt alkalmazni, amikor megtelik. Az ipari seprőgép a kefehenger kialakításának köszönhetően télen is bevethető, mivel a hó elseprésére is alkalmas.