A barber shopok is várják a karantén végét

barber shop

Categories :
Címkék:

A 2020-as év nem éppen szokványos sok tekintetben. Még az első néhány hónap eléggé rendben telt, de aztán beütött egy igen komoly probléma a jelenlegi járványhelyzettel kapcsolatban. A főként Olaszországban kialakult kálvária megismétlődésének elkerülése érdekében, komoly intézkedések keretében, sok vállalkozás zárta be ideiglenesen a kapuit. Lassan lecsengőben van az áldatlan állapot, így már látni lehet a fényt az alagút végén. Sok budapesti barber shop vár arra, hogy ismét normális forgalommal tudjon számolni (forrás: a76.hu).

Érdemes erre felkészülni, szolgáltatónak és vendégnek egyaránt. Bár nem feltétlenül kell attól tartani, hogy az intézkedések végén mindenki fejvesztve rohan a fodrászatba, de az sem kizárt, hogy így lesz, főleg ha valaki kifejezetten meg van szokva bizonyos kiszolgálással. De mit lehet tenni, hogy biztosan az elsők között jusson be valaki a kényelmes barber székbe? Érdemes előre helyet foglalni.

Az internetnek és a modern technikai eszközöknek hála, ez már elvégezhető online is. A fent említett weboldalon, néhány kattintással megoldható a foglalás, így nincs felesleges sorban állás és várakozás, hiszen mindenki a megadott időre megy. Ha eddig még nem volt szerencséd ahhoz, hogy kipróbáld az egyedi szolgáltatást, akkor amint véget ér a karantén, mindenképpen kapj az alkalmon! Ha egy kicsit nagyobbra nőtt a hajad és a szakállad, akkor olyan egyedi frizurát készítenek neked a csajok, amivel biztosan hódítani fogsz a gyengébbik nem képviselői között.

Az A76 barber királynői már jó ideje végzik a szakmát és biztosan nem okoznak csalódást. Az eddigi ügyfeleik is elégedetek voltak a kezük munkájával. Amennyiben nem akarsz semmit sem a véletlenre bízni, akkor tekintsd meg az eddig elkészült frizurákat és bátran kérd azt, amelyik a leginkább megragadja a fantáziád. A 60 perces foglalkozás alatt mindenképpen valami olyanban lesz részed, amit szeretnél majd máskor is megtapasztalni. De ne feledkezzünk meg az ajándékba kapott ingyen sörről vagy whiskyiről sem, amit élvezettel kortyolgathatsz el a művelet közben.