Állítható méretű divat parókák

Divat parókák

Categories :
Címkék:

Erőteljes hajhullással vagy kopaszodással nemcsak a férfiak találhatják szembe magukat, hanem a hölgyek is, amit lelkileg csak nagyon nehezen tudnak feldolgozni. Számukra ajánlottak a divat parókák, amelyek eltakarják az egyáltalán nem esztétikus egészségügyi problémát.

A Rose Hair Studio nevű üzletben nemcsak megvásárolhatóak a póthajak, de speciális fodrászat is működik. Lehetőség van a kiválasztott divat parókákat az igényeknek megfelelő formára alakítani, festeni, de a szakemberek hasznos tanácsokkal is ellátják a vásárlókat a hajak otthoni ápolására vonatkozóan.

Különböző árnyalatok és stílusok között lehet válogatni ebben a szalonban a póthajak kínálatából. Szintetikus és természetes hajból egyaránt készülhetnek a divat parókák, amelyeknek a viselése nem károsítja az eredeti hajat.

Ezeknek a termékeknek olyan a belső kialakításuk, hogy a használatuk alatt a fejbőr szabadon lélegezhet. A divat parókák tökéletesen illeszkednek a viselőjük fejformájához, tarkó részen lehetőség van a póthaj méretének állíthatóságára is.