Gyémántfúró csempéhez, járólaphoz

gyémántfúró

Categories :
Címkék:

Egy felkészült szakember nem bízza a véletlenre, ha szerszámairól van szó. Lakásfelújítás és építkezés során többféle anyag megmunkálására is szükség lehet. Fába, betonba, téglába és nem utolsó sorban a különféle hidegburkolatokba úgy, mint a járólapokba és csempékbe is furatokat kellhet készíteni. A gyémántfúró nem hasonlítható a hagyományos fa és beton fúrószárakhoz. De miért kéne gyémántfúrót használni a csempéhez? Talán egy betonfúróval nem lehet áttörni?

Nem ajánlott ütvefúrással próbálkozni. Bár a betonfúró könnyen átmegy a legkeményebb járólapon is, viszont szinte biztos, hogy közben szétrepeszti azt. Hacsak nem lebontani szeretnénk a felrakott csempéket, akkor mindenképp válasszuk a vákuumos keményforrasztási technológiával készült gyémántfúrót! Ez alkalmas a vízvezetékek, kötődobozok helyének a kialakítására is. Szabályos kör alakú furatot készíthetünk a segítségével a csatlakozóaljzatoknak.

A másik érdekessége a Bosch gyémántfúrónak pedig, hogy sarokcsiszolóhoz is csatlakoztatható. A sarokcsiszoló a kialakításából fakadóan biztosabb fogást tesz lehetővé munka közben. Hogyha mindennel elkészültünk a fürdőszobában, akkor ideje a kinti környezetre koncentrálni. Hiába, a ház körül mindig akad valami tennivaló, hogyha rendezett körülményeket szeretnénk biztosítani. De, hogy marad így időnk élvezni a munkánk gyümölcsét? Az elektromos kerti szerszámok rengeteg időt takaríthatnak meg nekünk, a hatékonyságuknak és a teljesítményüknek köszönhetően.

Megfelelő karbantartás és tárolás mellett, az elektromos kerti szerszámok mindvégig bevetésre készen állnak. Értelemszerűen fontos száraz, fedett helyet találni az elektromos láncfűrésznek, a fűkaszának, fűnyírónak és a sövényvágónak is. Az elektromos kerti szerszámok teljesítménye tökéletesen megfelel a házkörüli és kerti munkálatok elvégzéséhez. De arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy a modellenkénti teljesítmény szintén változó, ezért mindenki kiválaszthatja az igényeinek megfelelőt. Célszerű mindig az ideális hatékonyságot biztosító elektromos kerti szerszámokat választani az optimális ár-érték arány érdekében.