Jól látható eredményt produkál a greffe de cheveux

Greffe de cheveux

Categories :

Sok esetben a kopaszság fokozatosan különböző szintű depressziós állapotokhoz vezethet. A modern greffe de cheveux lehetőségek sikeresen csökkenthetik a szégyen és a depresszió kellemetlen érzéseit, ami a létesítményünk fő küldetése. Sokéves tapasztalatunk van a legújabb FUE transzplantációs módszerek alkalmazásában, ami művészi fényt ad az átültetett hajtüszőknek.

A csapatunk folyamatosan fejleszti a módszereit, a professzionalizmusunk és a sikeres eredményeink révén egyedülálló hírnevet szereztünk Európában. A greffe de cheveux terén elért kiemelkedő eredményeink, a professzionális felszereléseink és orvosi műszereink, valamint az orvosaink tapasztalata és személyes képességei képezik a sikerünk létfontosságú elemeit.

Az intézményünk kizárólag a FUE (Follicular Unit Extraction) eljárást alkalmazza, ami a legújabb modern greffe de cheveux módszer. Minimálisan invazív jellege miatt, ez a fejlett haj-transzplantációs technika csökkenti a helyreállítási időt és felgyorsítja a gyógyulás folyamatát.