Budapest ruin bars utánozhatatlan hangulattal

Budapest ruin bars

Categories :

A körülöttünk lévő nagyvilágban az a legszebb, hogy változatos tárházát kínálja a szórakozásnak. Ha szeretünk utazni, tudjuk jól, hogy minden országnak, sőt, városnak is megvannak a maga jellegzetességei, amelyek egyedivé, utánozhatatlanná teszik azt. Tipikus példa erre az úgynevezett Budapest ruin bars is, ami nem mást, mint a romkocsmáknak is emlegetett szórakozóhelyek összességét takarja.

A jelenség nem új keletű dolog, hiszen az első romkocsmát közel 20 éven nyitották meg a főváros szívében. Ez volt a ma is sikeresen üzemelő Szimpla kert. Az akkoriban még gyerekcipőben járó vállalkozás egy csapásra híres lett, így nem csoda, ha az alapítását követő években többekben is feltámadt a vágy, hogy hasonló célzattal fektessék be a pénzüket.

A romkocsmák, bár eltérő körülmények között operálnak, a lényegükben semmit sem változtak és ugyanazt a végtelenül laza, alternatív, nem standard értelemben vett szórakozást kínálják, mint egykor. Ha szívesen olvasna többet a Budapest ruin bars témában, kattintson a fenti linkre!