Tanulóbicikli az önfeledt kinti játszáshoz

tanulóbicikli

Categories :
Címkék:

Amint beköszönt a tavasz és az idő felmelegszik, egyre több kinti játék válik a napi rutin részévé. A gyerekek intenzívebben vágynak a szabad levegőn való mozgásra, szaladgálásra, bicajozásra.

Az egészen kicsik, akik még csak 1,5-2 éves korúak, örömmel belevetik magukat a tanulóbicikli kínálta lehetőségekbe és élvezik az önfeledt mókázás, szabadság élményét. Abban a pillanatban, ahogy felpattannak kis kerékpárjukra, megszűnik körülöttük a világ és csak a kaland a barátokkal, az új, felfedezésre váró helyek megtalálása számít.

Napjainkban számtalan méretben és színben vásárolható meg egy tanulóbicikli. A bőséges kínálatból mindenki kiválaszthatja a gyerkőcnek az ideális méretet.

Ezt többnyire az határozza meg, hogy a láb kényelmesen és biztonságosan leérjen a földre. Mivel ezek a kis járgányok nincsenek fékkel ellátva, ezért fontos a magabiztos megállás, a picik saját maguk fékeznek, amikor úgy érzik, hogy túl gyorsan haladnak éppen. A tanulóbicikli remek kinti játszótárssá válhat a nyári időszakban.